Laserdome

Hos oss kan du utöva den adrenalinpumpande sporten laserspel på en av Europas största arenor, en 800m² stor futuristisk arena. I mörkret skall ni lagvis eller ensamma tävla mot varandra med laservapen och sensorförsedda västar som registrerar dina träffar.

Upp till 15 spelare kan spela samtidigt fördelade på 3 lag, respektive lag har även en bas man skall försvara samtidigt som man ska försöka erövra motståndarnas. Matchtiden är 20 min och på denna tiden skall man samla så mycket poäng som möjligt genom att skjuta dina motståndare samt erövra deras baser.

Efter varje match erhåller man ett scorekort som visar hur många poäng du och ditt lag fått ihop under matchen. Det finns mängder av olika spelvarianter, fråga i receptionen innan ni börjar så får ni all information ni behöver.

Denna sport är en utmärkt aktivitet för att stärka lagkänslan på företag, föreningar eller kompisgäng och ger även ett rejält träningspass.

Varför startade jag Laserdome?

Detta medförde att jag inte kunde ta mig ut i skogen och knappt ta mig runt kvarteret. Jag har gjort mängder av övningar sen dess och fick tillslut kontakt med prostatithjälpen som hjälpte mig att bearbeta smärtan.

Jag har alltid varit intresserad av laserdome och jag behövde verkligen något att göra då jag tidigare främst hade levt på jakten.

TIPS:
– Gymnastikskor.
– Mörka oömma kläder ej för varma, (UV-ljuset gör vita kläder lysande).